شهر رویایی کلاردشت در نزدیکی شهر چالوس در استان مازندران قرار گرفته است. این سرزمین سرسبز با اینکه دریا ندارد، ولی زیباییهای زیادی دارد و مانند تصویری از یک رویا میماند. جنگلهای انبوه اطراف این منطقه به همراه رودخانه سردآبرود و کوههای اطراف، کلاردشت را به یکی از نقاط پرطرفدار گردشگری در کشورمان تبدیل کرده است. همچنین کلاردشت روستاهای زیادی نیز دارد که هرکدام به نوبه خود زیبایی وصفناپذیری دارند. با ما همراه باشید تا شما را به این سرزمین زیبا ببریم و دیدنیهای منحصربهفرد آن را نشانتان دهیم.
مجموعه زرین کلاردشت
سال 1318 هنگام پی کنی برای ساخت عمارت ' اوجابیت ' بر روی ' گنج تپه ' در روستایی به همین نام در کلاردشت ، مجموعه ای از آثار باستانی زرین ، مفرغی و سفالی یافت شد که در همان زمان به نام ' گنجینه کلاردشت ' شهرت یافت .
تسلیم به خزانه بانک ملی به عنوان پشتوانه اسکناس ، بخشی از سرنوشت این آثار باستانی کشف شده در آن زمان بود که پس از آن در سال 1322 این مجموعه فاخر میراثی به موزه ایران باستان یا همان موزه ملی فعلی تحویل داده شد .
جام زرین کلاردشت ، جام استوانه ای شکل با وزن 235 گرم ، ارتفاع 9 سانتی متر و قطر دهانه 11 و نیم سانتی متر است که به همراه دیگر آثار باستانی گنجینه کلاردشت از نظر قدمت با آثار باستانی مارلیک گیلان، حسن لو آذربایجان و سیلک کاشان برابری می کند .

جاده کلاردشت به عباس آباد
جاده کلاردشت به عباسآباد یکی از قشنگترین و رویاییترین جادههای ایران است که بیشتر هموطنان از آن خاطرههای زیادی دارند. این جاده از طبیعت بکر و بینظیری برخوردار است، به گونهای که با عبور از آن، صحنههایی را مشاهده خواهید کرد که برای همیشه در ذهنتان باقی میمانند. در طول این جاده استراحتگاههای زیادی برای گردشگران تعبیه شده است که برخی از آنها غذاهای خوشطعم شمالی را سرو میکنند. اگر هنوز وقت نکردهاید به این جاده زیبا سر بزنید، پیشنهاد میکنیم همین آخر هفته اقدام کنید.

دریاچه ولشت
دریاچه ولشت یکی از پرطرفدارترین نقاط دیدنی کلاردشت است که در شمالشرقی آن واقع شده است. این دریاچه یکی از ۹ دریاچه در ایران است که بر اثر احداث سد پدید آمدهاند و همچنین جزو ۱۰ دریاچه آب شیرین کشور بهشمار میرود. جاده رسیدن به این دریاچه بسیار تماشایی و مملو از درختان کاج است. اطراف دریاچه نیز از طبیعت بسیار زیبایی برخوردار است و هر بینندهای را مجذوب خود میکند. امکان ماهیگیری نیز در این دریاچه برای گردشگران فراهم شده است. آبتنی، شنا و قایقسواری در این دریاچه میتواند برای هرکسی، تجربهای لذتبخش و بهیادماندنی باشد.

مازیچال
مازیچال در ارتفاع ۲۶۰۰ متری از سطح دریا در ۲۰ کیلومتری شهر زیبای کلاردشت قرار گرفته است. این روستای بینظیر بهخاطر اقیانوس تمامنشدنی ابرهایش و چشمانداز وسیعی که از دریای نیلگون خزر گرفته تا جنگلهای زیبای مازندران در ارتفاعات آن میتوان دید، مانند سرزمینی بهشتی میماند.
صدای زنگوله گلهها، غذاهای محلی، اقیانوس ابر و هوای بینظیر هر گردشگری را مجذوب این دهکده رویایی میکند. اگر به مازیچال رفتید حتما نانهای داغ و تازه تنوری که به دست زنان این روستا پخته میشود را امتحان کنید.
کاخ اجابیت
کاخ اجابیت یا اُجابت، قصری قدیمی است که قدمت آن به دوران پهلوی میرسد. این قصر یک بنای دو طبقه است که به سبک اروپایی تزئین شده و لوسترهای بسیار لوکسی از سقفهای آن آویزان است. محوطه اطراف کاخ نیز مملو از درختان سرو سر به آسمان کشیده است که باعث به وجود آوردن منظرهای تماشایی شدهاند. این کاخ قبلا کاربرد موزه داشته است، ولی اکنون در اختیار نهاد ریاست جمهوری است.

علم کوه
قله علمکوه در ۲۰ کیلومتری جنوبغربی شهر کلاردشت در استان مازندران واقع شده است. این قله که بعد از قله دماوند، دومین قله مرتفع ایران به شمار میرود، عنوان «آلپ ایران» را نیز با خود حمل میکند. علمکوه به سبب برخورداری از قابلیتهای مناسب کوهنوردی و چشماندازهای بینظیر، هر ساله پذیرای طبیعتگردان، کوهنوردان و صخرهنوردان زیادی از اقصی نقاط کشور است. گونههای جانوری زیادی از جمله بز، خرس قهوهای، پلنگ، گرگ، شغال، روباه، کبک دری و انواع گونههای گیاهی متنوع را در راه رسیدن به این قله میتوانید نظارهگر باشید.
ٰٰسنگ سماور
این سنگ شگفتانگیز و عجیب در راه صعود به علمکوه قرار گرفته است. این سنگ در واقع تخته سنگ بزرگ و خارقالعادهای است که بهصورت عمودی در ارتفاع نزدیک به ۴۵۰۰ متری واقع شده و از عجایب علمکوه و شهر کلاردشت محسوب میشود.
آبشار اکاپل
آبشار اکاپل با ارتفاع بیش از 20 متر در بالادست محله رودبارک واقع شده است.
فاصله خیابان اصلی تا پای این آبشار یک مسیری فوق العاده زیبا با جاذبه های متنوع طبیعی است. این آبشار که در فصل زمستان به طور کلی یخ می بندد به مکانی جذاب برای یخ نوردان تبدیل می شود.
ملک جوب
احداث ملک جوب به ملک شاه سلجوقی نسبت می دهند، این جوی آب زیبا از رود سردآبرود منشعب و در مسیری جنگلی به منطقه بیرون بشم می رسد. طول این مسیر حدود ده کیلومتر می باشد. علت احداث این جوی، رساندن آب به منطقه بیرون بشم می باشد. منطقه بیرون بشم، به سبب قرارگیری در خارج دشت کلاردشت و وجود کوه عملاً از آب سردآبرود بی بهره می ماند. از اینرو به سبب جلوگیری از افت تراز آب از ابتدا به آرامی با یک محاسبات دقیق از مسیر جنگل این آب را برای آبیاری مزارع خارج دشت استفاده می کردند. این امر، نشانه دقت و هوش و تلاش بالای مردمان آن عصر این منطقه می باشد.